Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické čističe okien
Kúpila som čistič okien rodičom , ktorí sú už predsa na dôchodku a domáce práce pre nich niesú najľahšie. Som rada , že novodobé technológie nám umožňujú tak zjednodušiť život a nemusia sa upratovaním tak zaťažovať , rovnako rodičom nemusím tak často asistovať pri upratovaní . Príde mi to pre nich ako skvelé riešenie a zatiaľ si produkt len pochvaľujú.
Unikáne prevedenie a dizajn , ani som nevedela že takýto super produkt na trhu existuje až ma potešil môj manžel , je to skvelá vecička . Určite sa zíde do každej domácnosti , nakoľko funguje perfektne rada by som odporučila aj daľej . Takže neváhajte s kúpou .
- perfektná manipulácia bez kontaktu so špinavou vodou
- uľahčí mi upratovanie
- Nemusím sa ohýbať pri každom plákaní handier
- ľahká manipulácia
Doteraz som ani netušila , že podobný produkt na trhu existuje no svokra ma prekvapila touto top novinkou na Vianoce . Musím uznať , že teraz sa totálne trafila do výberu. Mamibot funguje naozaj precízne a dôkladne okná čistí.. nad moje očakávania . Odporúčam.
- funkčný čistič okien
- jednoduché intuitívne ovládanie
- pekný a zároveň jednoduchý dizajn
- vhodný aj pre iné povrchy
- ľahko dosiahne aj do miest ako sú rohy
- snímač proti pádu
- nadčasový dizajnovo , kompaktný
- čistič okien dosahuje naozaj skvelých výsledkov
- funguje ako má
- cenovo mi príde prijateľný , za kvalitu si predsa treba priplatiť
- o čistotu našich okien je postarané , ja sa nemusím ani hnúť
- super novinka na trhu
Bola som skeptická voči tomuto produktu no musím uznať , že funguje ako má a naše okná neboli nikdy takto krásne čisté a priehľadné , top!
- na rôzne povrchy
- hravo zvládne aj okolie rohov , vďaka super tvaru
- super funkcia a tichý chod
- jednoduché ovládanie robota
- čistí naozaj precízne ,u nás tie okná nikdy neboli tak dokonale čisté a priehľadné
- jednoduché ovládanie pomocou aplikácie je tiež veľké plus
Celkovo som vždy nenávidela činnosť umývania okien , čo sa domácich prác týka no teraz to už viac nie je problémom . Používame doma náš mamibot síce krátko no zatiaľ bez problémov
- skvelé dôkladné čistenie
- od mamibotu máme aj vysávač ,ktorý nikdy nesklamal a zatiaľ ani tento čistič okien
Nemám , čo zatiaľ vytknúť a mám z neho naozaj radosť nakoľko funguje viac než dobre .
robotický čistič okien mi naozaj ku štastiu doteraz chýbal , vždy som mala nervy keď som vykonávala práve tento typ domácich prác a hneď je môj život doma ľahší . Iné práce mi nevadia ale to čistenie okien je namáhavé a mamibot je kvalitný produkt , ktorý naozaj dôkladne a pracne vyčistí okná lepšie ako ja sama .
tým Mamibot
Robotický čistič okien mi naozaj ku štastiu doteraz chýbal , vždy som mala nervy keď som vykonávala práve tento typ domácich prác a hneď je môj život doma ľahší . Iné práce mi nevadia ale to čistenie okien je namáhavé a mamibot je kvalitný produkt , ktorý naozaj dôkladne a pracne vyčistí okná lepšie ako ja sama .
splnil očakávanie
- Super cisti zrkadlá a skrine
Tým Mamibot
- super produkt, ktorý mi ušetril toľko námahy a času
- nová super vychytávka v našej domácnosti
- úprimne som nadšená a nečakala som ako dôkladne tento produkt dokáže okná fakt vyčistiť
Manžel sa prekonal tento rok s darčekom na moje narodeniny a vybral konečne niečo užitočné.
- Splnil očakávania
- Tichý chod
- vyhodu! super
Super! ked to castejsie bude zapnut tak okno je cistejsie
- Super novinka od Mamibotu na trhu
- balenie plné leštiacich útierok
- šetrí mi kopu času
- ovládanie pomocou aplikácie
Super pomocníček! Som vďačná manželovi za túto kúpu .. uľahčil mi zabezpečiť chod našej domácnosti .
Tým Mamibot
- super pomocník v našej domácnosti
- šetrí nám kopu času
- funguje skvele a plynulo
- značku mám overenú
- kúpa na odporúčanie niekoľkých priateľov , odporučiť môžem rovnako aj ja ďalším
- super novinka na trhu
- skúsenosti so značkou máme doposiaľ len dobré , produkt nie je výnimkou
Som s produktom spokojná, najskôr si ho kúpila sestra. Po vyskúšaní u nej sme čistič kúpili aj svokre a teraz k Vianociam aj strýkovi. Páči sa mi jednoduché ovládanie a musím povedať, že až ja raz budem uvažovať o kúpe, kúpim si mamibot.
Tým Mamibot
Zobrazujem 121 - 140 zo 219 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...11 Ďalšie »