Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické čističe okien
Je to jednoznačne moja najlepšia kúpa za posledného pol roka. Čistič okien mi ušetril toľko času. Mám okná cez celú stenu a fakt ma to nebavilo. Teraz za mňa všetko robí čistič a som viac než spokojná. Ešte že tie technológie stále napredujú a uľahčujú nám život.
- pekné prevedenie
- prijateľná cena
- hodí sa do každej domácnosti
- a nezaberie veľa miesta
- spoľahlivá značka (máme aj vysávač)
- prevádzka vo zvislej aj vodorovnej polohe.
- Žiadne negatíva som zatiaľ nenašla .
Reakcia značky Mamibot
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým Mamibot
Veľký pomocník vďaka ktorému ušetrím kopu času , kvalitný produkt , dostupná cena , pracuje rýchlo a spoľahlivo čo bola pre mňa priorita. Odporúčam v prípade , že zvažujete kúpu .
Splnil moje očakávania.
- Ako jeden z mala ma nadrz na vodu, vdaka comu cisti efektivnejsie. Sice je potrebne mu handricku aj tak vlhcit, co uz ale nepovazujem za problem.
- Usetri mi vela casu, ktory mozem venovat inym cinnostiam.
- Ovlada sa iba dialkovym ovladacom, nema mobilnu aplikaciu
- Musi byt stale na kabli, ktory je sice dostatocne dlhy, ale pri presuvani z okna na okno, sa kable zamotavaju a zavadzaju.
Tesim sa, ze ho mam a pevne verim, ze o par rokov, ked ho budem vymienat, budu na trhu lepsie modely.
Povazujem ho vsak prvu lastovicku, ktora uz teraz pomaha s domacimi pracami.
- super
- pekne vyleští Okna
- vysoká cena
- skôr leští ako umýva
- oblatí sa len ked máte veľa okien ( u mna zimna zahrada)
- špinavé Okna z ulice nezvládne umyť
To že pracuje namiesto mňa je nejväčšia výhoda
Hlučnosť dobrá nerušivá
Na veľké okná ako mám doma ja orčite dobrý pomocník ale šmuhy to zanecháva
Skúsim ešte len s destilovanou vodou a uvidím ale asi by som ho späť nevrátila
- Kvalita prevedenia
- Robí presne to čo má
- Praktický kufrík na odlozenie
- Nebol dodaný návod na obsluhu v SK jazyku.
- hlučný
Prístroj je pomerne hlučný, je to proste vysávač na okná
- Umyje okná lepšie ako ja, zvnútra sám, zvonku je treba ich najprv pretrieť vodou.
- Nemusím leštiť sama ..
- Strašne čmuhuje
- Umyť okno namokro pred tým strojom a nastriekať clinom
- Tak aby booo okno aspoň trochu čisté tak musí minimálne 3-4x prejsť okno
- Skôr to iba leští, (na sucho, pretože iba máličko strieka lestidla) .. aj to s čmuhami ...ako umýva
- Len na veľké okna
- nečisti aj z inymi cistiacimi prostriedkami
- ušetrí prácu a pekne umyje
- Jednoduchá obsluha
- Pracuje sám
- Nebojím sa že by spadol
- Dokáže vyčistiť okná
- Pri viac znečistených oknách viac prejazdov 4x
- Vutnisť často meniť utierky inak sú šmuhy.
Naše okná boli po roku už v ozaj zlom stave. Robot ich parádne vyčistil. Zostal po ňom sem tam šmuha, ale nič čo by som nevyriešil za pár sekúnd. s výsledkom som spokojný.
- Kvalitne leští okná. Aby nedošlo k omylu, tento robot sám neumyje zašpinené okná. Je potrebné ich vopred poriadne umyť a následne je možné ich udržiavať čisté pomocou tohto robota, to už robí perfektne.
- produkt je dobry pomocnik do domacnosti, najma pre starsich a chorych ludi
- pekne vycisti okna ak su umyvane castejsie
- vyssia cena
- neumyje dobre velmi zaspinene okna, najme nečistoty od much
Ja som obdrzala otvorený tovar použitý , tento tovar Róm musela aj ja vrátiť , nakoľko nefungovala tryska , ináč hobot odporúčam , zakúpiť si znovu aj s robot vysávačom . Je to veľká pomoc pre ženu , čo má veľké okna a veľké priestory . Je to naj pomocník .
Odporúčam
- Zatiaľ som ho iba vyskúšala, lebo som neverila,že sa okne udrží,ale verim, že mi dobre poslúži.
- Môžno je trochu viac hlučný.
Zobrazujem 141 - 160 zo 219 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...11 Ďalšie »