Najnovšie recenzie zo sekcie Robotické čističe okien
Je to super.Umyva okna,zrkadla,kupelnu.Odporucam
- Excelentný výkon! Neverili sme, že to bude takto super fungovať!
- Sám čistí okná
- Čistí aj obklad
- Dizajn
- Kvalita plastov
- Dobre drží na podklade ak tak nespadne ale ohlási chybu
- Má aplikáciu pre ovládanie robota cez mobil (aj keď úplne jednoduchú. Ak by niekomu neišla ak zapnete aj GPS v mobile už pôjde)
- Hlučný ( ale dá sa vydržať)
- Mal by striekať viac čističa a do oboch strán a po celej šírke handričky.
- Nevie si úplne dobre vykompenzovať nejaké nerovnosti na obklade
- Logaritmus podľa ktorého umýva okná by bolo možné ešte trošku vylepšiť.
- Cena (Robotický vysávač má stal len o niečo viac a je oproti tomu o 5 tried vyššie z hľadiska "inteligencie" produktu)
- Nepracuje na batériu ale len na sieť.
V podstate odporúčam.
- nemusím umývať okná
- Vyborny pomocnik,usetri cas
- super! ešte to prekonalo aj moje očakávania
- Len tie rámy , že nevie umyť...
Umyla som za pol dňa všetky okná na dome. Pracuje rýchle, bez šmúh. Kúpila som viacej utierok a vymenila som po troch oknách. Paráda. V kúpeľni umylo obkladačky, tak isto v kuchyni. Popíjala som kávu a prekladala ho , kde bolo treba...Odporúčam.
- Pracuje spoľahlivo , technicky dokonalé.
- Splnil čo som očakávala, Okná vypršti dokonale,cena prijateľná
- Naozaj umyje okná super vec
- Ziadna
Je to výborný pomocník v domacnosti
- Šikovné zariadenie
Rýchlo a kedykoľvek je k dispozícii. Čistí v pohode celé okná.
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.sk... a napísanie recenzie. Sme radi, že robot slúži k Vašej plnej spokojnosti.
S pozdravom,
www.roboticky-vysavac.sk
- pracuje rýchlo
- dostanete sa na miesta ťažko dostupné
- pomerne hlučný (ako vysávač)
- po viacerých oknách je "zmätený" a nedokáže okná "čítať" akoby mal, čo súvisí zrejme so zašpinením chodúľov, ktoré treba očistiť
- ak sklené plochy majú oblé hrany, hobot sa zošmykuje resp. zasekáva
- pri mokrom čistení a slnečnom počasí, treba pri hobotovi stáť a striekať prostriedok na okno postupne, lebo kvapky zaschnú a hobot ich neočistí
- čakala som od neho viac
na začiatok odporúčam pri hobotovi stáť a vyskúšať všetky sklené povrchy ako sa bude na nich správať.
Nedokážem hobot zapnúť a v inej miestnosti robiť niečo iné, lebo nie je na 100 % spoľahlivý.
- ešte neodskušane
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.sk....
- Uľahčenie prace
Vhodne pre veľké okna
Hobot 188
Pridané: 29. mája 2018
(naposledy upravené 29. mája 2018)
Zakúpený v eshop-eneftech.sk
Som spokojný s produktom, potreboval som ho na neprístupné miesta a Hobot to pekne zvládol.
Spĺňa očakávania - jednoduchá manipulácia, dobrý výsledný efekt.
výborný pomocník,,,najmä pre chorých,,,,
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.sk... a napísanie recenzie. Sme radi, že stroj slúži k Vašej spokojnosti.
S pozdravom, www.roboticky-vysavac.sk
- super čistí a obsluhu zvládnu aj deti
- chýbal v balení konový kábel do zástrčky, museli sme pripojiť cez kábel od rádia
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup u nás na https://www.roboticky-vysavac.sk... a napísanie recenzie. Sme radi, že čistič slúži k Vašej plnej spokojnosti.
S pozdravom, www.roboticky-vysavac.sk
Prijemne ze je to na dialkove ovladanie a v pripade ze ostane nejake smuha da sa to krasne vycistit manualne.
Reakcia obchodu roboticky-vysavac.sk
ďakujeme Vám za nákup u nás a napísanie recenzie. Sme radi, že robot slúži k Vašej spokojnosti a baví Vás jeho používanie.
S pozdravom, tím https://www.roboticky-vysavac.sk...
Zobrazujem 181 - 200 zo 219 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 9 [ 10 ] 11 Ďalšie »